Harridslev-Albæk-Støvring

Du ønskes velkommen til vores hjemmeside om Harridslev præsteembede som udgør Harridslev, Albæk og Støvring sogne og kirker, herunder også Støvringgård klosterkirke, ved Randers.

Sognepræst Mette Marie Gocht-Jensen kan kontaktes

på tlf. 8644 1201 eller mail mejr@km.dk

Hvis du skal sende sikker post til præsten eller et af sognene, så benyt et af linkene herunder:

Klik HER for at sende sikker mail til Mette Gocht-Jensen
Klik HER for at sende sikker mail til Harridslev sogn
Klik
HER for at sende sikker mail til Albæk sogn
Klik HER for at sende sikker mail til Støvring

På valgforsamling for Harridslev-Støvring-Albæk Sognes Menighedsråd tirsdag d.15.9 kl.19 blev følgende 10 medlemmer valgt til det nye MR:
Fra Støvring sogn: Oda Kierbye Don, Lars Rasmussen Don, Kirsten Ohmand Jensen
fra Albæk sogn: Sole Holmbo Hedemand, Ane Mette Møller
fra Harridslev sogn: Kaj Kristensen, Birte Christensen, Gitte Mary Madsen, Anne-Mette Kvist Simonsen og Stine Hjarnø Jørgensen.
Medmindre en anden kandidatliste med 11 stillere indgives inden d.13. oktober, træder nævnte råd i kraft d.1. december.

Menighedsrådet mangler dog stadig 1 kandidat fra Harridslev, 1 kandidat fra Støvring og 3 kandidater fra Albæk for at blive fuldtalligt (15 medlemmer) De manglende kan blive valgt på den ekstraordinære valgforsamling tirsdagd. 6. oktober kl.19 i konfirmandstuen i Harridslev.

Klik på billedet nedenfor for at se den
             aktuelle gudstjenesteliste for

maj juni juli august og september 2020