VELKOMMEN

Du ønskes velkommen til vores hjemmeside om Harridslev præsteembede som udgør Harridslev, Albæk og Støvring sogne og kirker, herunder også Støvringgård klosterkirke, ved Randers.

Sognepræst Mette Marie Gocht-Jensen kan kontaktes

på tlf. 8644 1201 eller mail mejr@km.dk

07-02-2022
Coronarestriktioner ophæves
Fra 1. februar er alle coronarestriktioner i kirken ophævet. Der kræves således ikke længere hverken mundbind/visir eller fremvisning af coronapas.
13-01-2022
Lempelser af coronarestriktioner gældende fra søndag d. 16. januar
Fra søndag d. 16. januar ophæves arealkravet i kirkerne.
Kravene om Coronapas (ved flere end 100 deltagere indendørs og 1000 udendørs) og mundbind/visir fastholdes til foreløbigt til d. 31. januar.
19-12-2021
Nye coronarestriktioner
Der træder følgende nye restriktioner i kraft søndag den 19. december 2021 kl. 8, og de gælder frem til den 16. januar 2022.
• Der indføres arealkrav, så der maksimalt må tillades adgang for 1 deltager pr. 2 kvm. gulvareal, hvis deltagerne sidder ned, og 1 deltager pr. 4 kvm gulvareal, hvis deltagerne i det væsentlige står op.
• Krav om mundbind ved gudstjenester og religiøse handlinger og menighedsarrangementer. Mundbindet vil kunne fjernes, når deltagerne sidder ned.
• Krav om coronapas ved gudstjenester og religiøse handlinger samt menighedsarrangementer videreføres. Det betyder at, der er krav om coronapas, hvis der er adgang for mere end 100 personer indendørs og 1000 personer udendørs.
26-09-2021
ÆNDRING af gudstjenestetidspunkt søndag d. 3. oktober
På søndag d. 3. oktober er der HØSTGUDSTJENESTE i HARRIDSLEV KIRKE KL.9.00 ved SUSAN BALLEGAARD.
02-09-2021
De sidste corona-restriktioner ophæves - også i folkekirken.
Fra d.1. september gælder der ikke længere særregler og restriktioner for folkekirken.
Har du brug for at sende personfølsomme oplysninger til præsten eller sognet, kan du finde links til adresser her.
Her finder du de sidste nye gudstjenestedatoer
Her finder du aktuelle artikler om højtider, traditioner mm.